Webwinkel online!

Onze webwinkel is geopend! Sinds kort zijn wij officieel Tenco-verkooppunt. Wij werken al geruime tijd met de producten van Tenco en bevelen onze klanten ze graag aan. Nu kunnen we de producten ook zelf leveren. In onze webwinkel krijgt u altijd minstens 25% korting op de adviesprijs. Ter gelegenheid van de opening van de webwinkel, krijgt u bovendien nog eens 5% extra korting op bestellingen vanaf € 50 met de kortingscode WATERWELKOM. Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2020. 

 

In de webwinkel vindt u een ruim assortiment bootlakken, bootcoatings, ruimenverf, beitsen, oliën en houtcoatings. U vindt er ook producten als gekookte lijnolie, kassenwit en Stockholmer teer. Het assortiment wordt de komende tijd uitgebreid met onder andere bitumen en meniën. Bovendien zullen wij over enige tijd haardhout in onze webwinkel aanbieden. Zodra dit leverbaar is, melden we dat op onze nieuwspagina en via social media. Tenslotte worden in de webwinkel tweedehands watersportartikelen aangeboden wanneer deze beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan boten en bootliften.

 

Heeft u vragen over de producten in de webwinkel? Laat het ons weten via info@vandrielwaterwerken.com.

Reactie schrijven

Commentaren: 0