Bootlift


IMM QUALITY BOAT LIFTS - BUILT FOR A LIFETIME

Op het eerste gezicht lijken verschillende merken bootliften wellicht op elkaar. Maar schijn bedriegt: de IMM Quality (IQ) bootliften beter zijn gebouwd dan liften van andere merken. IQ Boat Lifts heeft de beste ingenieurs, ontwerpers, lassers en monteurs in huis en zorgt er zo voor dat alleen eersteklas bootliften en accessoires worden geproduceerd.

 

IQ Boat Lifts beschikt over de grootste en meest geavanceerde full service engineering afdeling met uitgebreide in-house testfaciliteiten. De IQ-ingenieurs maken voor de ontwerpen gebruik van geavanceerde ontwerpsoftware, 3D-modellering en stress analysis software. IQ bootliften worden ontworpen als zware machines van industriële kwaliteit die een leven lang meegaan. Ze zijn tevens slim ontworpen, zodat ze eenvoudig in gebruik zijn en minder onderhoud vergen dan bootliften van andere merken.

 

IQ Boat Lifts heeft meer dan drie generaties aan engineering- en fabricage-ervaring. Wat voor andere bedrijven wellicht ingewikkeld en nieuw lijkt, heeft IQ al eerder gezien en gebouwd. Inmiddels zijn wereldwijd tienduizenden IQ bootliften geïnstalleerd en zijn sommige oudere modellen na 30 jaar nog steeds in gebruik.

 

Hieronder vindt u het assortiment van de standaard bootliften. U kunt het assortiment tevens in de brochure vinden. De brochures  vindt u tevens in de showrooms van onze partners. 

 

Hebt u niet het liftsysteem gevonden wat u zocht? Laat het ons weten! IMM Quality Boat Lifts bouwt ook custom bootliften die aan uw specifieke wensen voldoen. Denk aan liften voor catamarans, zeilboten met diepe kiel, watervliegtuigen en large capacity superjachten.


ASSORTIMENT

Bootlift
Bootlift
Bootlift

Bootlift
Bootlift
Bootlift

Bootlift
Bootlift
Bootlift

Bootlift
Bootlift
Bootlift