Webshop


Verffabriek Touwen & Co B.V. levert al sinds 1885 teer aan binnenvaartschippers en cabolineum aan agrariërs en aannemers. In de daarop volgende jaren heeft het onder de merknaam Tenco een actueel en compleet assortiment voor de doe-het-zelver en professionele gebruiker ontwikkeld: uitstekende kwaliteitsproducten voor verfraaiing en optimale bescherming, met oog voor milieueisen en markbehoeften. Door het specifieke karakter van vele Tencoproducten onderscheid het assortiment zich als duurzame bescherming voor het behandelen van hout, metaal, polyester, steen en beton.

Draag een sok. Red een vis. Met Healthy Seas Socks redt u de zee door zachte en comfortabele sokken te kopen. Healthy Seas Socks worden namelijk deels gemaakt van oude visnetten. Deze zogenaamde ghost nets worden achtergelaten of verloren in de oceaan. Door ze op te duiken, krijgen koralen weer de kans op de bodem te groeien, blijven zeedieren er niet in hangen en voorkomen we extra plastic soep.

 

In samenwerking met het Healthy Seas initiatief haalde Healthy Seas Socks sinds 2013 al 510.000 kilo ghost nets uit de oceaan en transformeren zij die tot geregenereerd nylon. Healthy Seas Socks combineert het geregenereerde nylon met 100% biologisch GOTS katoen. Zo verandert een ogenschijnlijk simpele sok in een effectief middel om makkelijk en snel bij te dragen aan een betere wereld.

 

Uw draagcomfort is voor Healthy Seas Socks net zo belangrijk als de vissen in de zee. Daarom zijn alle Healthy Seas Socks voorzien van een platte teennaad, zodat u geen last hebt van knelpunten. Bovendien zorgt de brede boord aan de bovenkant ervoor dat ze lekker blijven zitten. Of u nu kiest voor een klassieke sok, een leuke print of een visnetpatroon, met Healthy Seas Socks aan uw voeten zijn we weer een stap dichterbij een schone zee.