Partners


Hieronder vindt u een overzicht van onze partners. In de showrooms van onze partners vindt u de brochures van onze IMM Quality bootliftsystemen.


Navilex Boat Trading Loosdrecht

Nieuw-Loosdrechtsedijk 218

1231 LE  LOOSDRECHT NH

The Netherlands

www.navilex.nl

 

‘Het vervullen van watersportdromen staat elke dag centraal bij het team van Navilex. Voor de ene klant betekent dat een oude reddingssloep in Amsterdam, voor de ander een luxe charter in Zuid-Franrijk. Beide staan garant voor fantastische ervaringen!’

– Lex Sluyter, eigenaar Navilex

 

Navilex Boat Trading Loosdrecht is dealer van onder andere het fameuze Oostenrijkse merk Frauscher, de zeewaardige en snelle sloepen van Waterdream, de custom made aluminium tenders van VAR Tenders en de kwaliteitssloepen van Jan van Gent. In de Loosdrechtse Navilex-haven vindt u bovendien een ruim en wisselend aanbod van gebruikte boten.

 

Klanten van Navilex willen vooral ontspannen op het water. Echter, een schip moet ook vaarklaar gemaakt worden, heeft een regelmatige poestbeurt nodig, vergt onderhoud en dan is er nog de winterstalling. Al deze beslommeringen kan Navilex u uit handen nemen. Als u met uw eigen schip de wateren buiten Nederland wilt bevaren, regelt Navilex bovendien het transport en een ligplaats binnen Europa. Navilex beschikt tevens over een internationaal netwerk voor de verkoop van uw schip in het buitenland. 

 

Volg Navilex op Facebook en Instagram.


Schröder Watersport

 

Netwerkweg 12

1033 MV  AMSTERDAM NH

The Netherlands

 

Pieterman 10

1131 PW  VOLENDAM NH

The Netherlands

 

www.schroderwatersport.nl

 

Bij Schröder Watersport vindt u diverse sloepen, tenders, consoleboten, buitenboordmotoren en talloze watersportaccessoires. In 2007 opende Schröder Watersport de eerste vestiging aan de haven in Volendam. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met veel mooie artikelen en merken. Schröder Watersport beschikt over een compleet assortiment voor zeil- en motorboten en is in het zomerseizoen 7 dagen per week geopend. Het is de best gesorteerde watersportspeciaalzaak aan het Markermeer en de Gouwzee, die zowel over de weg als over het water zeer goed bereikbaar is.

 

In voorjaar 2019 opende Schröder Watersport een tweede vestiging van ruim 2.500 m² in Amsterdam Noord. U vindt er sloepen, consoleboten, buitenboordmotoren en watersportaccessoires en tevens een werkplaats en stalling van ruim 1.500 m². U kunt ook bij Schröder Watersport terecht voor onderhoud en reparaties aan boten en buitenboordmotoren.

 

Schröder Watersport is dealer van de buitenboordmotoren van Honda, Mercury, Yamaha en Torqeedo. Schröder Watersport is dealer van de vaartuigen van Oud Huijzer, Quicksilver, SilverYacht, TendR, Talamex, Amalia, Topcraft en Oceanmaster

 

Volg Schröder Watersport op Facebook (Volendam | Amsterdam) en Instagram.


ZWF Yachts  |  Jachtmakelaardij ZWF

De Marne 232 H-K

8701 MH  BOLSWARD FR

The Netherlands

www.zwfyachts.nl

www.jachtmakelaardijzwf.nl

 

Eigenaar Peter Wiersma heeft een jarenlange ervaring in de watersportbranche en is zelf watersporter in hart en nieren. Met zijn passie, kennis en ervaring helpt hij u graag bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte boot.

 

Bij ZWF vindt u altijd diverse nieuwe en gebruikte boten. In een ontspannen omgeving kunt u boten bezichtigen of een proefvaart maken. ZWF is dealer van onder andere Finnmaster, Grandezza, Husky, Nerea, Proton, Stender en Timeless. Bent u van plan uw boot te verkopen? ZWF neemt uw boot graag in de verkoop (bemiddeling). Door het uitgebreide netwerk van bestaande en potentiële klanten in Nederland, Duitsland, België en daarbuiten kent ZWF de markt als geen ander. ZWF ontzorgt u van A tot Z in het gehele verkoopproces. Uw boot verkopen, zonder aanwezig te moeten zijn voor bezichtigingen en proefvaarten, kunt u gerust aan ZWF overlaten. 

 

Als full-service watersportbedrijf neemt ZWF ook graag de service, het onderhoud en de winterstalling van uw boot uit handen.

 

Volg ZWF Yachts op Facebook en Instagram

Volg Jachtmakelaardij ZWF op Facebook en Instagram.