Brug woonschip Keizersgracht Amsterdam

Vorig jaar vernieuwden we de brug naar een woonschip aan de Keizersgracht te Amsterdam. Dat bracht de bewoners van het buurschip op het idee de loopplank van hun schip ook te vervangen.

 

Ze zouden graag zien dat de nieuwe (vaste) constructie breder zou worden dan de oude, in verband met bezoekers en kleine kinderen. Geen enkel probleem! Toevallig konden we de nieuwe brug al snel plaatsen, zodat iedereen weer veilig aan boord van het woonschip kon klimmen.

 

Op de foto's is de brug net schoon gespoten. Wij hebben de bewoners van het woonschip geadviseerd het hout in de olie te zetten als ze deze roodbruine kleur graag willen behouden. De Tenco bangkiraiolie is een geschikte olie hiervoor. Als zij ervoor kiezen het hout niet te oliën, vergrijst het hout na enige tijd.


Reactie schrijven

Commentaren: 0