Drijvende steiger Bovenkarspel

Een klant in Bovenkarspel was op zoek naar een drijvende steiger. De steiger moest in het water achter de tuin komen te liggen. De afmetingen: 3,5 bij 1,5 meter, en 20 cm boven de waterlijn. De klant wilde er graag met een stoeltje op kunnen zitten en de steiger moest kunnen fungeren als een goede op- en afstap voor de boot. En de kinderen moeten via de drijvende steiger ook makkelijker het water in en uit kunnen klimmen als zij gaan zwemmen. Tenslotte moest de steiger gemaakt zijn van duurzaam hardhout.

 

Een maand na de aanvraag hebben we deze drijvende steiger bij de klant kunnen afleveren. Aan de bestaande beschoeiing en aan de steiger zijn twee RVS schroefogen gemonteerd, zodat de steiger kan worden vastgelegd, maar wel altijd te verplaatsen is. Het dek van de steiger is rondom voorzien van een rand, zodat bijvoorbeeld een stoel er niet zomaar vanaf kan schuiven.

 

Een drijvende steiger is in allerlei vormen, maten en houtsoorten leverbaar. Deze steiger is voorzien van gladde planken, maar u kunt ook kiezen voor gegroefde planken. Bovendien kan de steiger van allerlei accessoires worden voorzien, zoals een (zwem)trap, een hekje, stootranden en zelfs een buitenboordmotor.


Reactie schrijven

Commentaren: 0