Industriële eettafel voor ISZA Zorg Naarden

We heten wel Van Driel Waterwerken, maar zo nu en dan maken we ook items die niet zo veel met water van doen hebben. Recentelijk verhuisden ISZA Thuiszorg en ISZA Scholingen naar een nieuw kantoor in Naarden. In dat nieuwe kantoor moet door de staf natuurlijk ook fatsoenlijk geluncht kunnen worden. ISZA vroeg ons of wij een tafel van 3,5 bij 1 meter konden maken. Geen probleem! Het resultaat was deze massief houten eettafel met transparante zwarte afwerking en een set knappe stalen tafelpoten van Stalen-tafelpoten.nl. Wij maken deze tafels (in iedere kleur en ieder formaat) op bestelling. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Our company is called Van Driel Waterwerken, but every now and then we also make items that have little to do with water. Recently ISZA Thuiszorg (home care) and ISZA Scholingen (training) movedto a new office in Naarden. And in that new office the staff must be able to have a decent lunch. We were asked by ISZA to make a 3.5 m long and 1 m wide table. No problem! The result: a dining table made of solid wood with a transparent black finish and some neat steel table legs from Stalen-tafelpoten.nl. These tables are custom made (in any color and any size) on request. For more information, please contact us.


Reactie schrijven

Commentaren: 0