Dealership IMM Quality Boat Lifts Florida

We zijn ontzettend blij en trots! Van Driel Waterwerken is officieel dealer van IMM Quality Boat Lifts Florida!

 

Door deze samenwerking kunnen wij producten uit een groot assortiment leveren en installeren, in Nederland en daarbuiten. Denk aan bootliften voor kleine vaartuigen van 500 kg tot liften voor jachten van 100.000 kg, liften voor jetski's en kajaks, boothuisliften en drijvende steigers. Bovendien kunnen de IQ-technici allerlei liftsystemen op maat maken. Nog een voordeel: de liften zijn onderhoudsarm.

 

 

Meer informatie over de bootliften is zeer binnenkort op onze website te vinden. Gedetailleerde informatie over iedere bootlift is te vinden op de website van IQ Boat Lifts: www.iqboatlifts.com.

 

We are extremely happy and proud! Van Driel Waterwerken is an official dealer of IMM Quality Boat Lifts Florida! 

 

This collaboration enables us to supply and install a wide range of products, in the Netherlands and abroad. For example: boat lifts for small vessels weighing 1.000 lbs to yachts weiging 200.000 lbs, lifts for jet skis and kayaks, boathouse lifts and floating docks. In addition, the IQ technicians can manufacture all kinds of custom lift systems. Another advantage: the lifts are low maintenance.

 

 

More information about the boat lifts will soon be available on our website. Detailed information about every boat lift can be found on the website of IQ Boat Lifts: www.iqboatlifts.com.


Reactie schrijven

Commentaren: 0