Nieuwe partner | Navilex Boot Trading Loosdrecht

‘Het vervullen van watersportdromen staat elke dag centraal bij het team van Navilex. Voor de ene klant betekent dat een oude reddingssloep in Amsterdam, voor de ander een luxe charter in Zuid-Franrijk. Beide staan garant voor fantastische ervaringen!’

– Lex Sluyter, eigenaar Navilex

 

Navilex Boat Trading Loosdrecht is dealer van onder andere het fameuze Oostenrijkse merk Frauscher, de zeewaardige en snelle sloepen van Waterdream, de custom made aluminium tenders van VAR Tenders en de kwaliteitssloepen van Jan van Gent. In de Loosdrechtse Navilex-haven vindt u bovendien een ruim en wisselend aanbod van gebruikte boten.

 

Klanten van Navilex willen vooral ontspannen op het water. Echter, een schip moet ook vaarklaar gemaakt worden, heeft een regelmatige poestbeurt nodig, vergt onderhoud en dan is er nog de winterstalling. Al deze beslommeringen kan Navilex u uit handen nemen. Als u met uw eigen schip de wateren buiten Nederland wilt bevaren, regelt Navilex bovendien het transport en een ligplaats binnen Europa. Navilex beschikt tevens over een internationaal netwerk voor de verkoop van uw schip in het buitenland. 

 

Volg Navilex op Facebook en Instagram.


Reactie schrijven

Commentaren: 0